Soulplay lessen bij De Bewustzijnschool

Wil je meer verbinding met je lichaam, je ziel en wie je werkelijk bent?

Soulplay haalt je uit je hoofd en in je lichaam. Zodat je de beste versie van je zelf kan worden.

Je leert de wegwijzers van je emoties kennen. Zodat je vrijer wordt en meer ruimte krijgt om te zijn wie je werkelijk bent.

Je leert luisteren naar je diepere weten. Het weten van je lichaam, zodat je op je zelf kan gaan vertrouwen. Los van de verwachtingen van anderen.

Je gaat ervaren hoe je jezelf sterker neer kan zetten. Je kan op een speelse manier experimenteren met wat bij jou past.

De Bewustzijnschool
Keizersgracht 467
Amsterdam

Deze lessen zijn afgelopen.

Over Mij

Jarenlang had ik het gevoel dat ik vastzat in hoe het hoorde, in wat ik dacht dat er van me verwacht werd. Ik probeerde mijn emoties eronder te houden en met mijn hoofd te bedenken hoe ik moest zijn. Op het podium daarentegen voelde ik me vrij, alles wat er is mag er zijn, emoties zijn de bedoeling. Ik ging vanuit het spelen steeds meer manieren vinden die ik toe kon passen in het gewone leven. Vanuit mijn jarenlange ervaring als improvisatieactrice en trainingsactrice, gecombineerd met bewustzijnsoefeningen is Soulplay ontstaan. Hierin geef ik op een speelse manier mijn eigen lessen door. Lessen over hoe je sterker, vrijer en echter kan zijn.

“Wauw, wat een super toffe avond was dit! Zou het eigenlijk geen les willen noemen, eerder een workshop. We waren maar met twee deelnemers en vond het daarom extra spannend om te werken met dingen buiten mijn comfortzone. De workshop bleek des te leuker. Mijke paste de workshop aan onze ‘leerdoelen’ en dat was zó leuk! Confronterend soms en tegelijk voelde ik me ook mentaal groeien. Echt enorme aandrader!”

Elmer

“Leuk en interessant om op zo’n lichamelijke speelse manier mijn emoties op een verfrissende manier te verkennen.”

“Hele fijne les. Gehele groep ging er open in en voor mij was het erg verhelderend en bevrijdend! Zeker een aanrader als je even in de knoop zit met gevoelens en gedachtes.”

Tamara

“Was heel leuk en verhelderend en speels! Wat een mooie afsluiting van mijn maandag. Zeer inspirerend!”

“Heel praktisch, direct toepasbaar. Aangepast aan de onderwerpen die speelde bij de deelnemers.” Lisa

“Erg prettig dat je de combinatie gebruikt van praktische toepassing en kennis+tips geeft uit eigen ervaring en expertise.” Rebecca