Online Soulplay

Online Soulplay try-out: woensdag 13 mei van 20.00 tot 21.00 uur via Zoom, stuur me een mailtje als je erbij wilt zijn. mijke@soulplay.nl

Individueel

We beginnen met een korte meditatie, die ik begeleid, om op elkaar af te stemmen. Dan kun je je vraag stellen en ga ik voor je spelen. Je hoeft zelf niet te spelen, alleen te kijken. Daarna hebben we een gesprekje over hoe het voor jou was en hoe het voor mij voelde tijdens het spelen. Als er vervolg-  of verdiepingsvragen zijn, kan ik een stuk verder doorspelen of speel ik een nieuwe soulplay.

Het doel is om tot nieuwe antwoorden en inzichten te komen, die je niet kan bedenken. Om vervolgens die inzichten concreet te maken, zodat je er meteen mee aan de slag kan.

“Wat een bijzondere ervaring! Mijke heeft met volle aandacht naar mijn vage vraag geluisterd tot dat wij samen op een duidelijke stelling kwamen: Wat wil ik verder met mijn leven?
Haar performance heeft mij diep geraakt. Zij vertaalt in haar interpretatie wat je ziel al weet maar jouw intellect niet duidelijkheid aan kan geven. De sessie heeft een pad geopend om verdere stappen te nemen om meer duidelijkheid te krijgen in de richting van een nieuwe fase.
Dank je wel, Mijke!”

Tamara Bergkamp

Team/Organisatie

Als team of als organisatie kun je een gezamelijke vraag stellen. Over het doel van jullie organisatie. Over strategie.

Als team kun je ook persoonlijke vragen inbrengen. Dit werkt verbindend. Je gaat jezelf herkennen in de ander.

Soulplay maakt de onderstroom zichtbaar. Over het algemeen is wat er komt herkenbaar, alleen was het niet zo bewust in je aandacht.

“Soulplay is een bijzondere vorm van feedback. Ik maakte het online mee en kreeg feedback op mijn vraag over ‘vastzitten in Corona-tijd’. Mijke speelde haar reactie op mijn vraag terug. Helder, aanrakend en to the point. Van achter mijn eigen computer is er alle ruimte om het te ontvangen zonder invloed van anderen.”

Mariet Hoogevest