Personal Soulplay Sessie

Individueel

Sta je op een kruispunt in je leven of in je bedrijf?
Kom je steeds dezelfde situatie tegen en heb je het gevoel dat je niet verder komt?

Soulplay verbeeldt jouw innerlijke wereld en de mogelijke stappen die je kunt nemen. Geeft je net even dat inzicht of duwtje dat je nodig hebt om je echt weer te verbinden met de essentie. Het spiegelt je twijfels en je kracht en geeft je op die manier weer een heldere keuze.

We beginnen met een korte meditatie, die ik begeleid, om op elkaar af te stemmen. Dan kun je je vraag stellen en ga ik voor je spelen. Je hoeft zelf niet te spelen, alleen te kijken. Daarna hebben we het over hoe het voor jou was en hoe het voor mij voelde tijdens het spelen. Als er vervolg-  of verdiepingsvragen zijn, kan ik een stuk verder doorspelen of speel ik een nieuwe soulplay.

Het doel is om tot nieuwe antwoorden en inzichten te komen, die je niet kan bedenken. Om vervolgens die inzichten concreet te maken, zodat je er meteen mee aan de slag kan.

Een sessie kan zowel online overal, als live in Amsterdam.

 

“Wat een bijzondere ervaring! Mijke heeft met volle aandacht naar mijn vage vraag geluisterd tot dat wij samen op een duidelijke stelling kwamen: Wat wil ik verder met mijn leven?
Haar performance heeft mij diep geraakt. Zij vertaalt in haar interpretatie wat je ziel al weet maar jouw intellect niet duidelijkheid aan kan geven. De sessie heeft een pad geopend om verdere stappen te nemen om meer duidelijkheid te krijgen in de richting van een nieuwe fase.
Dank je wel, Mijke!”

Tamara Bergkamp

“Soulplay is een bijzondere vorm van feedback. Ik maakte het online mee en kreeg feedback op mijn vraag over ‘vastzitten in Corona-tijd’. Mijke speelde haar reactie op mijn vraag terug. Helder, aanrakend en to the point. Van achter mijn eigen computer is er alle ruimte om het te ontvangen zonder invloed van anderen.”

Mariet Hoogevest