Soulplay voor teams of organisaties

Soulplay maakt de onderstroom van het team of het bedrijf zichtbaar. Zodat je weer in gesprek kan komen over waar het echt over gaat.
Voor meer verbinding of verdieping in het team of de organisatie. Zodat je weer kan samenwerken vanuit bezieling.
Samen een thema verkennen.
Welke volgende stappen kunnen er gezet worden vanuit een dieper weten.

Het kan gaan om een voorstelling, maar er zijn ook workshops aan te koppelen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Soulplay in De Meditatietuin

De Soulplay voorstelling ontstaat in het moment. Je speelt niet zelf mee, maar je kunt wel iets inbrengen. Iets dat je bezighoudt of een vraag. Vanuit deze interactie speel ik beelden van de ziel. Door mijn spel zie je jezelf, je verleden of je toekomst met andere ogen. Kom het beleven!

Vrijdagavond 26 augustus van 20.30 tot 22.00 uur

De Meditatietuin
Amstelpark 6
1083HZ Amsterdam

Meer informatie over De Meditatietuin.

Kaartjes zijn alleen online verkrijgbaar. In overleg is restitutie mogelijk.

“In de stilte maak je contact met iets dat ons allemaal verbindt; je geeft dan woorden aan wat gezegd wil worden. Soms ontroerend en soms om hard met elkaar om te lachen.”

Caroline

“Bijzondere ervaring. Een geheel eigen en nieuwe manier van soulhealing. Het aloude sjamaan werk krijgt een nieuwe impuls door deze aanpak. Liefdevol, magisch, krachtig: soulplay!”

Peter de Haan

www.sjamaan.nl

“Wat een heerlijke ├ęchte voorstelling met veel gevoel en een echt publiek. Fantastisch om even tussen het drukke stadsleven door te landen in het hier en nu en gewoon even te voelen en ervaren. Een aanrader als je weer even wakker geschud wilt worden!”

Nikki Remkes