Soulplay Experience

De Soulplay voorstelling ontstaat in het moment. Je speelt niet zelf mee, maar je kunt wel iets inbrengen. Iets dat je bezighoudt of een vraag. Vanuit deze interactie speel ik beelden van de ziel. Je krijgt een ander perspectief op wie je werkelijk bent. Door mijn spel zie je jezelf, je verleden of je toekomst met andere ogen. Kom het beleven!

Vrijdagavond 27 maart van 20.30 tot 21.45 uur

AFGELAST IVM CORONAVIRUS

Pi-Energy
Rijnstraat 197
1079HE Amsterdam

Kaartjes zijn alleen online verkrijgbaar. In overleg is restitutie mogelijk.

Soulplay voor bedrijven

Werken vanuit bezieling. Weer opnieuw verbinden met de ziel van het bedrijf. Beelden krijgen van de emerging future, zodat er strategisch keuzes gemaakt kunnen worden vanuit het diepere weten.
Een totaal ervaring voor het hele bedrijf of voor een team.
Het kan gaan om een voorstelling, maar er zijn ook workshops aan te koppelen. Neem contact op voor de mogelijkheden.

“In de stilte maak je contact met iets dat ons allemaal verbindt; je geeft dan woorden aan wat gezegd wil worden. Soms ontroerend en soms om hard met elkaar om te lachen.”

Caroline

“Bijzondere ervaring. Een geheel eigen en nieuwe manier van soulhealing. Het aloude sjamaan werk krijgt een nieuwe impuls door deze aanpak. Liefdevol, magisch, krachtig: soulplay!”

Peter de Haan

www.sjamaan.nl

“Wat een heerlijke ├ęchte voorstelling met veel gevoel en een echt publiek. Fantastisch om even tussen het drukke stadsleven door te landen in het hier en nu en gewoon even te voelen en ervaren. Een aanrader als je weer even wakker geschud wilt worden!”

Nikki Remkes