Nieuwjaars Soulplay voorstelling in De Meditatietuin

Zet je intentie voor het nieuwejaar. Krijg er beeld bij. Je speelt niet mee, maar kan wel je intentie met eventueel een vraag inbrengen. Ik speel graag een antwoord voor je.

Woensdagmiddag 4 januari 2023 van 15.00 tot 16.30 uur

De Meditatietuin
Amstelpark 6
1083HZ Amsterdam

Meer informatie over De Meditatietuin.

Kaartjes zijn alleen online verkrijgbaar. In overleg is restitutie mogelijk.

Wat is een Soulplay voorstelling?

Soulplay brengt in beweging, maakt de onzichtbare bewegingen zichtbaar, zodat je er vanaf een afstandje naar kan kijken. Met andere ogen naar jezelf of naar je organisatie kijken. Je ziet de knelpunten en je ziet mogelijke oplossingen. Het wordt zichtbaar hoe jij of de organisatie ervoor staat. Het gebeurt ter plekke voor je ogen. Een nieuwe manier van werken wordt getoond. Een andere kijk, een frisse blik. Niet beredeneerd, maar vanuit creativiteit. Met deze inzichten kunnen in je leven of in de werksituatie andere keuzes gemaakt worden. Een nieuw toekomstperspectief waar je beeld en gevoel bij hebt.

Hoe werkt een Soulplay voorstelling?

De Soulplay voorstelling ontstaat in het moment. Je speelt niet zelf mee, maar je kunt wel iets inbrengen. Na een korte meditatie, krijgt iemand die dat wil de gelegenheid om een vraag in te brengen. Vanuit die vraag ga ik een antwoord spelen. De kern van het probleem wordt zichtbaar en daarmee waar mogelijkheden liggen. Het geeft je de ruimte om vanuit verbinding met jezelf nieuwe keuzes en vaak een sprong te maken. Zo komen er 5 tot 10 vragen aan bod in een voorstelling. De vragen van anderen raken vaak meerdere mensen. Persoonlijke thema’s worden universeel. Herkenning, verbinding, ontroering, plezier! Kom het beleven!

“In de stilte maak je contact met iets dat ons allemaal verbindt; je geeft dan woorden aan wat gezegd wil worden. Soms ontroerend en soms om hard met elkaar om te lachen.”

Caroline

“Bijzondere ervaring. Een geheel eigen en nieuwe manier van soulhealing. Het aloude sjamaan werk krijgt een nieuwe impuls door deze aanpak. Liefdevol, magisch, krachtig: soulplay!”

Peter de Haan

www.sjamaan.nl

“Wat een heerlijke ├ęchte voorstelling met veel gevoel en een echt publiek. Fantastisch om even tussen het drukke stadsleven door te landen in het hier en nu en gewoon even te voelen en ervaren. Een aanrader als je weer even wakker geschud wilt worden!”

Nikki Remkes